Vizantija

Detalji i postavka ozvučenja

Zdravo 🙂
U ovom kratkom tekstu ćemo vas upoznati sa našom postavkom u restoranu Vizantija.

Na splavu Vizantija mesto za DJ-a (i bend) je desno od šanka.
(Opciono možemo da se postavimo i na spratu iznad šanka, ali u tom slučaju nemamo baš sjajnu “komunikaciju sa ljudima”).

Iako restoran poseduje svoje ozvučenje, ono nije optimalno za svadbene proslave. U okviru naše ponude obezbeđujemo ozvučenje, a na vama je da izaberete između standardne opcije – RCF, ili premium varijante – NEXO.
I standardno i premium ozvučenje pružaju sličnu snagu (ni jedno nije preglasno). Razlika je u kvalitetu basa i “čistoći zvuka” – premium ozvučenje pruža moćniji, masivniji, precizniji i čistiji zvuk, i u ovom prostoru se idealno čuje.
Uvek preporučujemo premium opciju, ako vaš budžet to dozvoljava.

Ukoliko je lepo vreme, pa se skup gostiju, matičar i slikanje održavaju na “terasi”, imamo opciju da se postavimo i napolju (jedan DJ pušta muziku napolju dok je drugi unutra).
Bežični mikrofon za matičara je obezbeđen u svakoj varijanti.
Ako pored matičara imate i prevodioca, potrebno je da nam to najavite ranije, da bi obezbedili dodatni mikrofon.

Što se nas i naše postavke tiče, mi smo u Vizantiji dva sata pre početka svadbe, kako bi montirali sve i odradili tonske probe.
Kada dođu prvi gosti, čekaće ih tiha i prijatna muzika dobrodošlice.

Restoran Vizantija ima svoju rasvetu, tako da nije potrebno ništa dodatno iznajmljivati od osvetljenja i specijalnih efekata.

Ceo protokol planirate i dogovarate sa Jelom, a mi radimo sve najave (ulazak, matičar, prvi ples, bidermajer, torta…)

Po zakonu svi muzičari moraju da imaju važeće licence i da potpišu ugovor sa restoranom.
Pošto često radimo na Vizantiji, oni već imaju naše licence, dovoljno je da im napomenete da ste angažovali nas, a mi ćemo da rešimo sve ostalo 🙂

Takođe smo razvili i naš softver koji pomoću QR kodova koje gosti skeniraju omogućava da na lak način predlože pesmu ili žanr koji bi voleli da čuju.
Softver je izuzetno praktičan, posebno kada su u pitanju internacionalne svadbe i gosti koji ne pričaju ni Srpski, ni Engleski 🙂

Izdvojili smo par snimaka sa svadbi koje smo radili na splavu Vizantija i spojili ih u jedan video 🙂 Uživajte!

Scroll to Top