Muzički Programi

ZA SVE DRUGE PRILIKE

DJ Svadbe

su samo jedan od naših projekata.

Osim što znamo šta želite da čujete, znamo i kako da organizujemo sve za vaš događaj – od tehničke realizacije, organizovanja karaoke obračuna do bukiranja izvođača. Imamo iskustva u saradnji sa svim profilima klijenata – od ministarstava i velikih državnih firmi, pa do privatnih proslava.

Korporativni event

Rork hard, party even harder! Svaki uspešan posao ima pregršt razloga za slavlje – proslava godišnjice firme, team building, novogodišnje žurka…

Promotivni događaji

Sigurno ste posetili makar jedan Grazia Shopping Night u poslednjih 10 godina, ili se zadesili vikendom u tržnom centru kada su promocije na svakom koraku. Lista naših klijenata i marketinških agencija sa koijma sarađujemo broji više od 50 kompanija. Proverite zašto.

Privatne proslave

Bez obzira koji je povod za slavlje, mi smo tu da doprinesemo. Rođendan, krštenje, proslava godišnjice… Tu smo za vas! Sem DJ performansa i dobrog raspoloženja koje svuda nosimo, možemo vam pomoći i sa pravljenjem jedinstvenog muzičkog programa, iznajmljivanjem ozvučenja i rasvete.

Soundwave HQ

Sve informacije vezane za iznajmljivanje DJ opreme, ozvučenja, rasvete i organizacije korporativnih događaja, nalaze se ovde.

Scroll to Top