DJ NASTUPI

Osluškujući potrebe i želje mladenaca, kreirali smo sledeće pakete koji se uklapaju u sve planove i budžete.

DJ Intro

Dočekajte zvanice uz tematsku muziku po vašem izboru, napravićemo za vas mix za prvi ples ili bacanje bidermajera. Rado ćemo za vas puštati muziku svih žanrova kako bismo svaki trenutak učinili jedinstvenim i posebnim.

DJ u pauzi benda

Nastavite da đuskate i dok se bend bavi švedskim stolom. Iskoristite naše znanje i iskustvo iz clubbinga i pustite nas da atmosferu dovedemo do vrhunca.

DJ AfterParty

Onda kada želite da đuskate sa odabranom ekipom uz vašu omiljenu muziku iako je bend završio (a stariji otišli na spavanje). Malo jačeg groova i više bassa za kraj, što da ne?!

DJ nastup u više blokova

Najbolje od oba sveta. Ima mnogo muzike koju volite a bend je ne može odsvirati? To nije razlog da ne čujete sve žanrove koje volite na svom venčanju. Samo poželite, a mi ćemo ih pustiti za vas jasno i glasno.

Celodnevni DJ nastup

Nastup dva DJ-a bez pauza i sve pesme koje volite i kojih ste mogli da se setite. I još mnogo toga – od 6 do 12 sati najbolje muzike za vaš poseban dan!

Zajedno sa vama kreiramo „soundtrack“ vašeg venčanja. Ne postoje realna ograničenja. Ne postoji žanr ili period koji ne možemo pokriti – često imamo želje koje uključuju tradicionalnu muziku zemalja iz kojih dolaze mladenci. Francusku, Grčku, Rusku i Nemačku muziku smo magistrirali, a ni Brazilska, Irska, Mađarska i Rumunska nam nisu strane.

Ukoliko želitete da naš nastup začinite sa tamburašima ili kvartetom, rado ćemo vam predložiti naše kolege, i pružiti tehničku podršku i korišćenje našeg ozvučenja gostujućim muzičarima koje izaberete.

Takođe smo razvili i naš “multilanguage” softver pomoću koga svako od gostiju na lak način može da predloži pesmu i izvođača koje bi voleo da čuje. Softver je izuzetno praktičan i na internacionalnim svadbama, a nama omogućava da na brz i lak način saznamo šta sluša većina gostiju dok još služe čorbu 🙂

Poseban akcenat stavljamo na izbor ozvučenja i tehnike koju koristimo. Ne podržavamo trend korišćenja preglasnih ozvučenja lošeg kvaliteta od kojih 2 dana posle svadbe zuje uši. Koristimo ozvučenje i mixete poslednje generacije i za svaki restoran pravimo posebnu konfiguraciju zvučnika u odnosu na veličinu prostora, broj ljudi i žanrove muzike.

Slobodno nam se obratite sa zahtevima i željama.

Program po vašoj meri

Predložite nam, ispunićemo.

Scroll to Top