DJ NASTUPI

Osluškujući potrebe i želje mladenaca, kreirali smo sledeće pakete koji se uklapaju u sve planove i budžete.

DJ Intro

Dočekajte zvanice uz tematsku muziku po vašem izboru, napravićemo za vas mix za prvi ples ili bacanje bidermajera. Rado ćemo za vas puštati muziku svih žanrova kako bismo svaki trenutak učinili jedinstvenim i posebnim.

DJ u pauzi benda

Nastavite da đuskate i dok se bend bavi švedskim stolom. Iskoristite naše znanje i iskustvo iz clubbinga i pustite nas da atmosferu dovedemo do vrhunca.

DJ AfterParty

Onda kada želite da đuskate sa odabranom ekipom uz vašu omiljenu muziku iako je bend završio (a stariji otišli na spavanje). Malo jačeg groova i više bassa za kraj, što da ne?!

DJ nastup u više blokova

Najbolje od oba sveta. Ima mnogo muzike koju volite a bend je ne može odsvirati? To nije razlog da ne čujete sve žanrove koje volite na svom venčanju. Samo poželite, a mi ćemo ih pustiti za vas jasno i glasno.

Celodnevni DJ nastup

Nema benda, nema pevača, naš nastup i sve pesme koje volite i kojih ste mogli da se setite. I još mnogo toga – od 6 do 12 sati najbolje muzike za vaš poseban dan!

Zajedno sa vama kreiramo „soundtrack“ vašeg venčanja. Ne postoje realna ograničenja. Ne postoji žanr ili period koji ne možemo pokriti – često imamo želje koje uključuju tradicionalnu muziku zemalja iz kojih dolaze mladenci. Francusku, Grčku, Špansku i Rumunsku muziku smo magistrirali, a ni Brazilska, Irska i Mađarsku nam nisu strane.

Za vas ovom prilikom obezbeđujemo ozvučenje i kompletnu tehničku podršku po najboljim uslovima. Slobodno nam se obratite sa zahtevima i željama.

Program po vašoj meri

Predložite nam, ispunićemo.

Scroll to Top