DJ Nastupi

OSLUŠKUJUĆI POTREBE I ŽELJE MLADENACA, KREIRALI SMO SLEDEĆE PAKETE KOJI SE UKLAPAJU U SVE PLANOVE I BUDŽETE.

Celodnevni DJ nastup

Nastup dva DJ-a bez pauza i sve pesme koje volite i kojih ste mogli da se setite. I još mnogo toga – od 6 do 12 sati najbolje muzike za vaš poseban dan!

Zajedno sa vama kreiramo „soundtrack“ vašeg venčanja. Ne postoje realna ograničenja. Ne postoji žanr ili period koji ne možemo pokriti – često imamo želje koje uključuju tradicionalnu muziku zemalja iz kojih dolaze mladenci. Francusku, Grčku, Rusku i Nemačku muziku smo magistrirali, a ni Brazilska, Irska, Mađarska i Rumunska nam nisu strane.

Ukoliko želitete da naš nastup začinite sa tamburašima ili kvartetom, rado ćemo vam predložiti naše kolege, i pružiti tehničku podršku i korišćenje našeg ozvučenja gostujućim muzičarima koje izaberete.

Takođe smo razvili i naš “multilanguage” softver pomoću koga svako od gostiju na lak način može da predloži pesmu i izvođača koje bi voleo da čuje. Softver je izuzetno praktičan i na internacionalnim svadbama, a nama omogućava da na brz i lak način saznamo šta sluša većina gostiju dok još služe čorbu 🙂

Poseban akcenat stavljamo na izbor ozvučenja i tehnike koju koristimo. Ne podržavamo trend korišćenja preglasnih ozvučenja lošeg kvaliteta od kojih 2 dana posle svadbe zuje uši. Koristimo ozvučenje i mixete poslednje generacije i za svaki restoran pravimo posebnu konfiguraciju zvučnika u odnosu na veličinu prostora, broj ljudi i žanrove muzike.

Slobodno nam se obratite sa zahtevima i željama.

DJ nastup u pauzi benda

Dovedite atmosferu do usijanja! Iskoristite naše znanje i iskustvo iz clubbinga, i neka ovo bude najboljih sat vremena na vašoj svadbi!

DJ nastup u više blokova

Želite da se energija smenjuje… Želite da atmosfera ne opada… Može!!!!
Tu smo da pustimo sve žanrove koje volite, a bend nije u mogućnosti da ih odsvira i tako napravimo savršen spoj dva sveta. Samo poželite i tu smo za vas!

DJ za uvodni deo

Doček zvanica uz najlepšu emociju i tematsku muziku po vašem izboru. Trenuci kao što su prvi ples, bacanje bidermajera ili slikanje su za vas jedinstveni i posebni, a mi smo tu da svojom muzikom upotpunimo ceo doživljaj.

DJ AfterParty

Odabrana ekipa uvek ostaje do kraja! Dan je prošao očekivano dobro i sada želite da se opustite uz vašu omiljenu muziku. Malo jačeg groova i više bassa, i dancefloor je vaš!

DJ nastup sa violinistkinjom

Sjajan performans za uvodni deo gde celoj atmosferi dodajemo nijansu svečanosti. Probajte nešto drugačije! Definitivno nema instrumenta koji više prija ušima kada su svi na podijumu za ples sa rukama podignutim u vis.

DJ nastup sa saksofonistom

Po vašoj želji možemo organizovati i nastup saksofoniste.
Muzički repertoar uz koji sviraju saksofonisti se sastoji od stranih hitova u “house” remixima.

Ukoliko imate posebne muzičke želje (RnB / domaća popularna muzika / dvehiljadite) ili želite da puštamo sve žanrove muzike u odnosu na atmosferu na podijumu, onda je mnogo bolja opcija da nastupamo BEZ performera.

Scroll to Top