DJ SVADBE

Za venčanja na kojima svi đuskaju!

Objasnićemo Vam…

ZAŠTO DJ NA VENČANJU?!

DJ je tu da upotpuni muzički program na način na koji bend ne može. Zato što na dan vašeg venčanja želite da čujete sve one pesme koje volite i koje su obeležile vaše najlepše trenutke – pesme uz koje ste se prvi put poljubili, slavili ili koje su posebne za vas. Zato je DJ tu da ih u “onom pravom” ili dogovorenom momentu pusti i napravi željenu atmosferu. Odličan kao dopuna programa u pauzi benda, neizbežan za programe iznenađenja, neponovljiv za prvi ples i nezamenjiv kada se vama i vašim gostima đuska uz elektronsku muziku! Kao dobra čašica – odličan je i za aperitiv, a i za posle glavnog jela… ili trubača 🙂

A mi… mi smo profesionalni DJevi – ne bavimo se drugim poslovima, a ovim iz hobija. Sreli smo se mnogo puta do sada – po najboljim beogradskim klubovima i barovima, korporativnim događajima, VIP događajima, na raznim promocijama. Uočivši potrebu mladenaca da uz angažovanje bendova na svom venčanju pruže sebi i svojim gostima drugačije iskustvo, omogućili smo im da zajedno sa nama naprave ono što volimo da nazovemo „Soundtrack“ venčanja – bilo da žele DJ-a samo kao jednog od izvođača tokom slavlja ili žele da se mi pobrinemo za ceo muzički program. Mi smo definisali i konstantno unapređujemo koncept koji danas sa malo, ili potpuno bez uspeha, kopiraju mnogi.

DJ nije tu da pušta samo elektronsku muziku. Tu je da ispuni sve vaše želje, da vama i vašim gostima “opipa puls” i da vam priredi veselje koje ćete svi dugo pamtiti. Tu je da zavrti i disco uz koji su naši roditelji đuskali u “Mažestiku”, i čuvene balade za vaš prvi ples, i The Prodigy za kuma… i šta god poželite! Bidermajeri često lete uz Beyonce, tortu smo sekli uz AC/DC i Drum’n’Bass… Pravila ne postoje. Žanrovski smo, najblaže rečeno, svestrani – posedujemo impozantan asortiman muzike svih žanrova i iz svih perioda. Samo poželite – ’70-e, ’80-e, ’90-e, Latino, Pop, Rock, Heavy Metal, Reaggae, Jazz, House, R’n’B, Hip-Hop, Disco, Domaća muzika svih žanrova… Za goste i mladence iz drugih zemalja imamo adekvatne tematske programe.

office@djsvadbe.rs

063/337-993

Pratite Nas:

NAŠLI SMO JEFTINIJE!

Drago nam je zbog vas. Pre nego što donesete odluku da pođete tim putem možda biste trebali da znate i…

Ne zvučimo svi isto – Koristimo vrhunsku Pioneer DJ opremu poslednje generacije – ne kontrolere diskutabilnog kvaliteta, a kada vam je potrebno dodatno ozvučenje, sa sobom donosimo i ozvučenje od kojeg ne zuji u ušima. Znate o čemu pričamo, zar ne? Muzika koju puštamo je iz pouzdanih izvora i vrhunskog kvaliteta. Nije skinuta za YouTube ili sličnih sajtova. Bez obzira da li puštamo House, R’n’B ili Šemsu – zvučimo kao da smo upravo izašli iz studija.

Inspekcija, zakoni, pravne regulative? SVIM muzičarima, pa i DJ-evima su potrebne uredne licence za rad. Jedina smo 100% legalna firma registrovana za ovu delatnost i posedujemo sve potrebne licence i sertifikate. Znate kako je kada dodje inpekcija… zašto da zabava trpi zbog toga?

Nema iznenađenja – Praktično nema prostora za proslave ili ugostiteljskog objekta u kojem nismo nastupali i u kojem se ne snalazimo “kao kod kuće”. Nećemo vas umarati tehničkim pitanjima, naši tehničari će se pobrinuti da nas i ne primetite pre i posle našeg nastupa.

Ne krijemo se iza tuđih fotografija i video snimaka – sav materijal koji vidite na našem sajtu i društvenim mrežama je nastao na venčanjima i proslavama na kojima smo bili angažovani. I ovo je samo fragment toga.

Usluga na svetskom nivou – Mi se ne kockamo sa našom reputacijom i zaista klijentima pružamo ono najbolje. Cene su nam standardne, da ne kažemo domaće.

Potrebno vam je još odgovora
koji počinju sa “ZATO”?

Zato

što smo do sada razigrali više od 1500 nasmejanih mladenaca

Zato

što iza našeg uspeha stoji ljubav, istrajnost i koherentan kvalitet

Zato

što naš tim sveukupno ima preko 100 uspešnih godina u DJ-ingu

Zato

što uspešno primenjujemo nove trendove u svakodnevnom radu

Zato

što slušamo i ispunjavamo sve želje naših klijenata

Zato

konstantno investiramo u novu opremu i muziku

Zato

što nikada nismo dobili zahtev koji nismo mogli da ispunimo

Još uvek niste sigurni?

Pročitajte šta još možemo da uradimo za Vas u “Najčešće postavljenim pitanjima”, pročitajte intervju koji smo dali za BalkanWedding ili nas jednostavno pitajte šta vas još zanima, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

DJ Nastupi

DJ u pauzi benda, za vreme torte, kao iznenadjenje, ili pak, celodnevni nastup tokom celog venčanja – pogledajte naše ponude za sve prilike i budžete.

DJ nastupi sa performerima

DJ i Saxofon, Violinistkinja ili Perkusionista… DJ program uz pojačanje naših kolega muzičara za nezaboravne trenutke na podijumu za igru. Najbolje od oba sveta za vaše zadovoljstvo.

Muzički programi za sve druge prilike

Muzički programi za sve druge prilike. Sviđa vam se šta radimo? Ne morate praviti svadbu da biste uživali uz naš performans – rado ćemo najboljom muzikom obojiti vaš rođendan, proslavu, promociju, korporativni događaj …

Scroll to Top