Gardoš

Detalji i postavka ozvučenja

Zdravo 🙂
U ovom kratkom tekstu ćemo vas upoznati sa našom postavkom u restoranu Gardoš u Zemunu.

Restoran Gardoš je posebno lepo mesto. Postavka DJ-a je na bini preko puta mladenačkog stola.

Iako restoran poseduje svoje ozvučenje, ono nije optimalno za svadbene proslave. U okviru naše ponude obezbeđujemo ozvučenje, a na vama je da izaberete između standardne opcije – RCF, ili premium varijante – NEXO.

I standardno i premium ozvučenje pružaju sličnu snagu (ni jedno nije preglasno). Razlika je u kvalitetu basa i “čistoći zvuka” – premium ozvučenje pruža moćniji, masivniji, precizniji i čistiji zvuk. Uvek preporučujemo premium opciju, ako vaš budžet to dozvoljava.

U delu restorana između DJ-a i mladenačkog stola koji je predviđen za igranje (u daljem tekstu: dancefloor) postavljamo glavno ozvučenje (koje se sastoji od dva basa i dva satelita).

Jedan ili dva dodatna zvučnika korismo za ozvučavanje dela gde su stolovi (levo i desno od nas), i ti zvučnici rade na manjoj snazi, da bi ljudi koji sede za stolovima mogli da komuniciraju.
Jačinu dodatnih zvučnika možemo prilagoditi po želji, čak i potpuno isključiti u bilo kom trenutku.

Iako se trudimo da muzika nikada nije preglasna, savetujemo da starije goste ne smeštate odmah pored zvučnika (idealno bi bilo bliže švedskom stolu). 🙂

Ukoliko se čin venčanja i slikanje održava gore na terasi, tamo ćemo postaviti jedan zvučnik, bežični mikrofon za najave i matičara, i mixetu sa koje će ići muzika dok traje slikanje.

Ako pored matičara imate i prevodioca, potrebno je da nam to najavite ranije, da bi obezbedili dodatni mikrofon.

Ako želite da pre nas imate kvartet, tamburaše ili bend, oni se mogu postaviti ispred nas i koristiti naše ozvučenje.
Mi ćemo im pružiti kompletnu tehničku podršku.

Što se naše organizacije tiče, mi smo u Gardošu najmanje dva sata pre početka svadbe, kako bismo postavili svu opremu i izvršili tonsku probu.
Kada dođu prvi gosti, dočekaće ih tiha i prijatna muzika dobrodošlice.

Restoran Gardoš opremljen je svojom rasvetom, eliminišući potrebu za dodatnim iznajmljivanjem svetlosne opreme ili specijalnih efekata.

Sve detalje i tok svadbenog protokola planirate i dogovarate sa osobom iz Gardoša-a koja je zadužena za to, s kojom komuniciramo tokom same ceremonije, obavljajući najave za važne momente poput ulaska mladenaca, matičara, prvog plesa, bacanja bidermajera i donošenja torte.

Ukoliko želite da produžite trajanje svadbe, potrebno je da o tome obavestite i nas i osoblje Gardoša, makar pola sata pre završetka.

Takođe smo razvili i inovativni softver koji pomoću QR kodova koje gosti skeniraju omogućava da na lak način predlože pesmu ili žanr koji bi voleli da čuju.

Softver je izuzetno praktičan, posebno kada su u pitanju internacionalne svadbe i gosti koji ne pričaju ni Srpski, ni Engleski 🙂

Izdvojili smo najlepše momente sa svadbi u restoranu Gardoš i spojili ih u jedan video 🙂 Uživajte!

Scroll to Top