DJ Nastupi

sa violinistkinjom

AKO ŽELITE DA IMPRESIONIRATE PO SVAKU CENU, I DA PRATITE LOKALNE TRENDOVE, UVEK MOŽEMO DA ZAČINIMO NAŠ NASTUP.
ODABERITE JEDAN OD PROGRAMA KOJE IZVODIMO U SARADNJI SA NAŠIM KOLEGAMA MUZIČARIMA. PRITOM, NE ZNAM DA LI ZNATE, ALI NAMA NISU POTREBNI SPECIJALNI EFEKTI, LASERI I MAŠINE ZA SNEG DA NAPRAVIMO ATMOSFERU.

DJ nastup sa violinistom

U ovom slučaju violinistkinjom. Ovaj performans je podjednako dobar i za uvodni set gde celoj atmosferi može dodati nijansu svečanosti, kao i za trenutke kada su svi na podijumu za ples sa rukama podignutim u vis. Probajte nešto drugačije! Nabolje solaže su ipak na violini, i nema instrumenta koji više volimo da čujemo kada popijemo.

DJ Nastup sa saksofonistom

Naš tim se može pohvaliti i dvojicom školovanih saksofonista koji nas godinama prate u stopu i imaju spremne note i melodije za svaki naš bit. Saksofon je jedan od najvećih “kameleona” među duvačkim instrumentima, i zato možete birati koju notu dodajete vašem venčanju – notu elegancije i ekskluzive iz najboljih klubova uz house muziku ili lagane lounge ritmove, ili onu svima prepoznatljivu, trubačku, uz neki od domaćih hitova. Na vama je samo da izaberete. Jedna od najvećih atrakcija na svakom venčanju, rođendanu, proslavi i korporativnom eventu.

Scroll to Top